Mastering the Now of Work

Lansare 15 martie

Despre curs

Indiferent de modul de lucru preferat, remote, la birou fizic sau hibrid, problemele și provocările sunt aceleași…Și în mare parte nu sunt probleme noi, ci au fost doar exacerbate de contextul ultimilor 2 ani – ședințe prea multe și prea lungi, lipsa comunicării sau invers hiper-comunicarea, echilibrul sau mai bine zis dezechilibrul viața muncă, sentimentul (ne)apartenenței la un grup. Cu toții ne dorim de multe ori să fim auziți și văzuți. Contrastant cu pătratele negre și deseori tăcute de pe ecran, nu?

Pentru unele dintre aceste probleme în ultimii ani s-au găsit diverse strategii, care în unele cazuri au funcționat, în unele nu, iar pentru altele discuțiile abia acum încep.

Am creat un program destinat în special companiilor, care să adreseze aceste provocări , în unele cazuri oferind diverse strategii de suport, în unele doar provocând discuții în care să ne simțim cu toții văzuți și auziți, pentru că nu există soluții universale, ci doar soluțiile potrivite pentru fiecare dintre noi.

Acest program conține o combinație de webinarii, clase de 1 oră de maxim 8 persoane pe câteva teme de interes și ședințe de consiliere 1:1 pentru persoanele care simt că au nevoie de soluții și discuții personalizate.

*Datorită conținutului interactiv, clasa este limitată la maxim 8 persoane.

* Workshopurile se desfășoară online pe platforma Zoom sau la cerere la sediul clientului cu respectarea normelor sanitare în vigoare.

Program curs

Webinar (1 oră) – Actualul loc de muncă – Cum să îl facem un success pentru toți. (fără limită de participanți)

Clase de 1 oră (maxim 8 participanți) – Prejudecăți inconștiente și modul în care ne modelează viața;

Strategii pentru ședințe eficiente în modul de lucru remote/hybrid;

– Provocări legate de comunicare – feedback, gestionarea conflictului;

– Gestiunea hipercolaborării/comunicării în modul de lucru remote/hybrid;

– Conducerea echipelor și evaluarea performanțelor în actualul mod de lucru (pt manageri) – 2 ore.

Ședinte de consiliere 1:1

Vreau să mă înscriu la curs!

Îți dorești mai multe detalii?

Îți dorești mai
multe detalii?