Mă numesc Anne.

Sunt OM, mamă, soție, prietenă, fiică, antreprenor, trainer, psiholog, mentor și proaspăt ex corporatistă.

Sunt aici să te ajut să ajungi unde îți dorești sau să descoperi unde vrei să ajungi. Iar dacă reușesc asta, consider că misiunea mea este îndeplinită.

Sunt psiholog organizațional, în formare pe terapie cognitiv-comportamentală, cu specializări în psiho-nutriție, terapie sistemică(copii, adolescenți, cupluri), anxietate și depresie. Am o experiență de aproape de 20 de ani în mediul de business în poziții variind prin majoritatea  spectrului de management, dar și al celui operațional.

Am recrutat și crescut echipe, am făcut politică de companie, am gestionat bugete, am livrat proiecte cu echipe din România și din străinătate, m-am reinventat profesional de multe ori, dar dacă ar fi să numesc firul roșu care traversează toate experiențele mele, acesta ar fi lucrul cu oamenii și plăcerea de a da mai departe din experiențele și cunoștințele mele.

In cartea sa, “From Good to Great”, James Collins spunea “Când reușești să găsești un punct comun între ceea ce te pasionează, la ce excelezi și ce îți aduce și beneficii, nu numai munca ta devine mai bună, ci și viața”. Cred că aici mi-am găsit acest nucleu, un loc unde să pot să îi ajut și să îi invăț pe alții, învățând de la ei la rându-mi. Un loc în care fiecare să poată să se dezvolte și să îi ajute și pe alții să se dezvolte.

De ce eu?

Dacă ar fi să numesc un lucru pe care îl fac cu drag si neobosită, este acela de a ajuta oamenii sa vadă toate laturile unei probleme, luând in considerare atât raționalul, cât și emoționalul.

Fac asta folosindu-mi experiența teoretică combinată din anii de business, diverse experiențe personale, cunoștințe din diverse domenii cuprinzând subiecte de la leadership și time management până la artă și gătit, toate legate laolaltă de competențele mele de psiholog și de cine sunt eu ca OM.

Dar mai ales, pe lângă pasiune, experiență și teorie, aduc cu mine practica din tranșee, acolo unde am văzut cum e să îți dorești și să primești validare, dar și cum e să te întâlnești cu temerile și limitele tale, lucruri despre care am aflat mai tîrziu că se numesc supracompensare, anxietate, burnout, sindromul impostorului, capcana salvatorului, iluzia controlului și lista poate continua.

Ce teme putem aborda?

Leadership

Lista de cursuri este bogată, variind de la programe ca Build Better Leaders (modulul I si II) la workshopuri pe teme ca Feedback, Performance Management, Curs Anti-Perfecționism.

Personal Development

Build Better Teams și o lista bogată de workshopuri pe teme ca Feedback, Managementul Conflictului, Managementul Timpului, Sindromul Impostorului.

Mental Wellness, Coaching
si Psihoterapie

Discuții 1 la 1, programe de mental health complet personalizate și adaptate nevoilor tale sau ale echipei, workshopuri pe topicuri de actualitate ca Adicții, Burnout, Anxietate, Depresie.

Îți dorești mai multe detalii?

Îți dorești mai
multe detalii?