Now trending:

The Future of
Soft Skills

12 octombrie 2023 (17:00) 

HotSpot Workhub

Build Better Leaders I

24-25 februarie (10:00-17:00)

(FULLY BOOKED)

Un curs ajuns deja la a 6 editie, foarte apreciat de participanti, care îmbină fixarea reperelor și elementelor de teorie de bază cu adresarea provocărilor adesea insuficient discutate care vin odată cu trecerea la un rol de conducere.

Oferă un sprijin real în găsirea răspunsului la întrebări ca: Oare ce ar trebui să facă un manager? Oare sunt un bun manager?  De asemenea adresează sincer subiecte tabu ca – Tocmai am devenit șeful celui mai bun prieten, ce mă fac? sau Și eu la ce sunt bun(ă) dacă nu mă implic hands-on?

Build Better Leaders II

19-20 octombrie (10:00-17:00)

Modulul 2 al programului Build Better Leaders  pornește de la ideea că există  deja niște fundamente solide fixate prin primul modul sau prin experiență  și se concentrează foarte mult pe găsirea propriului stil de lider și pe dimensiunea socială și strategică a rolului. 

De asemenea folosind inteligența emoțională și tehnici din NLP și psihologie se încearcă identificarea propriilor capcane și credințe iraționale ce ne pot împiedica să ne atingem potențialul.

Build Better Leaders I

21-22 septembrie (10:00-17:00)

Un curs ajuns deja la a 11-a editie, foarte apreciat de participanti, care îmbină fixarea reperelor și elementelor de teorie de bază cu adresarea provocărilor adesea insuficient discutate care vin odată cu trecerea la un rol de conducere.

Oferă un sprijin real în găsirea răspunsului la întrebări ca: Oare ce ar trebui să facă un manager? Oare sunt un bun manager?  De asemenea adresează sincer subiecte tabu ca – Tocmai am devenit șeful celui mai bun prieten, ce mă fac? sau Și eu la ce sunt bun(ă) dacă nu mă implic hands-on?

AntiPerfecționism

18, 19 septembrie (14:00-17:00)

Perfecționismul este cel pe care îl considerăm de multe ori responsabil pentru succesul nostru în viață. Și în multe cazuri și este, cel puțin parțial. De aceea ne este atât de greu să renunțăm la el, chiar atunci când simțim că stresul și anxietatea ne cuprind. Și oare trebuie să renunțăm la el? Există perfecționism bun și perfecționism rău?

Acest curs își propune să încerce să răspundă la aceste întrebări și totodată să aducă câteva strategii pe care le putem folosi în viața noastră pentru un mai bun management al timpului și a scădea nivelul de stres și anxietate.

Mental Wellness
for Busy People

Ediția despre Burnout

Lansare 15 noiembrie ora 9:00

Un program de “aerobic mental”, aflat deja la a treia ediție, gândit sub forma unor sesiuni de 2 ore, care pot fi achiziționate separat sau sub formă de pachet, pe diverse teme de interes.

Această ediție este dedicată burnoutului, cel despre care am auzit cu toții, dar de multe ori e greu să-l definim și să-l identificăm înainte de momentul în care este deja prea târziu.

Temele variază de la adicții și work-life balance până la ateliere de spus NU și antiPerfecționism, întrucât persoanele perfecționiste și cele care își dedică mult timp și energie pentru ajutorarea celor din jurul lor sunt de multe ori afectate de burnout și stresul continuu în care din păcate ajungem să trăim și să lucrăm.2

Build Better
Self

23, 25 și 26 octombrie (14:00 -17:00)

Curs care are la bază aceleași principii ca și Build Better Leaders, dar se adresează oricărei persoane, nu doar celor într-un rol de management. Scopul lui este de a ne ajuta în relațiile socio-profesionale, dar și în viața de zi cu zi. Se concentrează pe interacțiunile cu cei din jur, dar și pe relația cu noi înșine.

Poate fi parcurs de o echipă sau de persoane aparținând unor echipe diferite.

“Remember teamwork begins by building trust. And the only way to do that is to overcome our need for invulnerability” (Patrick Lencioni).

Mastering the Now of Work

Lansare 15 martie

Indiferent de ce mod de lucru am prefera, fie el remote, full-office sau hibrid, noi și/sau compania la care lucrăm, realitatea este că trăim și vom trăi pentru mult timp întrun mod în care lucrurile ar trebui să funcționeze indiferent de locația în care ne aflăm. Să funcționeze atât din punct de vedere al lucrurilor mai ușor măsurabile gen productivitate, cât și din punct de vedere al lucrurilor nu atât de ușor măsurabile, dar cu o greutate mult mai mare pe termen lung – cum ar fi starea noastră de bine fizică și mentală, echilibrul viață munca, apartenența la un grup, comunicarea formală și informală cu colegii. Și asta depinde în primul rând de fiecare dintre noi.

Acest program își propune să aducă în prim plan câteva din provocările pe care acest Now of Work le-a adus și continuă să le aducă cu el: ședințele interminabile, lipsa sentimentului de apartenență la un grup, lipsa comunicării sau hipercomunicarea, și lista poate continua.

Coming soon!

Realities of Project Management

TBA

De multe ori teoria pe care o învățăm la cursurile de Project Management se bazează foarte mult pe procese, WBS, daily meetings, planuri și raportări. Dar realitatea din teren e de multe ori alta. Acest curs își propune să adreseze această realitate printr-un mix unic de teorie, practică și cazuri concrete aliniate în același timp cu standardul PMI 2021.

Vom discuta despre fundamentele project managementului începând cu fixarea unor termeni de bază și a rolurilor principale dintr-un proiect, dar și cu discutarea customizării abordărilor, customizare devenită standard PMI începând cu acest an. De asemenea, vom discuta situațiile concrete cu care se confruntă participanții și vom face exerciții practice cum ar fi “Tu muncești pentru SDLC tău sau SDLC muncește pentru tine?”

*Curs susținut împreună cu Cătălin Stoiovici.

Vreau să mă înscriu la curs!

Îți dorești mai multe detalii?

Îți dorești mai
multe detalii?